Golf Outlet – Topp 5

Golf inte behöver vara dyrt. Oftast upplevs priserna på golfutrustning som en stor tröskel in till denna fantastiska sport. Men det är helt felaktigt och det är lättare än man tror att komma billigt undan. Man ska veta att alla varumärket släpper nya kollektioner av golfklubbor, bagar och kläder inför varje säsong. Förändringen på utrustningen är minimal från föregående säsongs uppsättning och det hela är mest ett sätt att tjäna pengar och hålla intresset uppe för varumärket i fråga. Golfklubbor kan man utan problem ha i 5-10 år om man håller sig på hyfsat samma nivå och med det sagt, varför i hela friden köpa nuvarande säsongs golfklubbor när du kan köpa förra årets uppsättning på en golf outlet väldigt mycket billigare. Speciellt när man är nybörjare och letar efter sina första klubbor.
golf outlet

Bäst Golf outlets just nu

Outlet
Har du handlat här? Vad tyckte du?

1. Sportamore
Sportamore är sportjätten på nätet. Självfallet har de en stor och välfylld golfavdelning med rea hela tiden. Fynda kända varumärken som Cobra, Nike Golf, Wilson, Taylor Made och Cleveland.
4.13 (82.61%) 23 votes

2. Nordicagolf.se
Duktiga Nordicagolf har alltid bra priser. De befinner sig i ett mer lågprissegment vilket gör deras outlet en guldgruva. Lite mindre kända märken men fullgod kvalitet. Här finns; Wilson, Acer, Taylor Made och Titleist.  
4.22 (84.32%) 37 votes

3. XXL.se
XXL kanske inte har det bredaste sortimentet med har väldigt bra priser! Är du golf-frälst är det värt att titta in minst en gång i månaden.  
4.22 (84.32%) 37 votes

4. American Golf
Har man tålamod och klarar att vänta lite på sn leverans är American Golf riktigt bra. Här kan du göra riktigt bra klipp men får stå ut med lite knackig kundservice och strul vid returer. 
3.73 (74.67%) 15 votes

5. Dormy
Tro det eller ej och javisst, de har golfutrustning. Detta är golfpärlan på nätet. Enorm aktör vilket gör priserna låga. Vet man vad man ska ha utan hjälp är cdon.com grymt bra. 
3.74 (74.78%) 23 votes

Att köpa från en Golf outlet

När man köper utrustning från en golf outlet måste man tänka på att man ofta får ge upp något när priserna är låga. Det kan vara att varan är en retur till butiken eller att man får liten eller ingen service. Därför är det viktigt att man själv innan läser på lite om produkten så risken minimeras. Vidare kan man se till så att returrätt eller öppet köp verkligen gäller. Detta är extra viktigt när man köper från en golf outlet på nätet. Det är emellertid på nätet de bästa fynden kan göras och för att göra det man måste vara extra påläst.

Vad tyckte du om artikeln?

4.28 (85.53%) 94 votes